Cannibalism in pigs : Prevention of tail biting and possible solutions Part II
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F23%3A10005933" target="_blank" >RIV/00027014:_____/23:10005933 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/23245.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/23245.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kanibalismus u prasat: Prevence okusování ocásků a možná řešení II.díl
Original language description
Seznámení čtenáře s možnostmi enrichmentu, které lze uplatnit v chovech výkrmových prasat v rámci prevence okusu ocásků a dalších nepříznivých projevů chování.
Czech name
Kanibalismus u prasat: Prevence okusování ocásků a možná řešení II.díl
Czech description
Seznámení čtenáře s možnostmi enrichmentu, které lze uplatnit v chovech výkrmových prasat v rámci prevence okusu ocásků a dalších nepříznivých projevů chování.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů