Evaluation of energy and albumens in preserved of forage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00000330" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00000330 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení energie a bílkovin u konzervované píce
Original language description
Projekt je zaměřen na řešení vědeckých aktivit týkajících se hodnocení procesů fermentace pícnin při silážování a procesů přeměny energie a bílkovin probíhajících v zažívacím traktu zvířat. Výzkum z české strany je zaměřen na studium faktorů, které ovlivňují proteolytický rozklad bílkovin při fermentaci píce silážováním.
Czech name
Hodnocení energie a bílkovin u konzervované píce
Czech description
—
Classification
Type
V<sub>x</sub> - Unclassified - Research report containing classified information
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7126" target="_blank" >EP7126: Bioethanol made from sugar beet - industrial production and use</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
22
Place of publication
Praha
Publisher/client name
VÚŽV Praha - Uhříněves
Version
—