Reduction of thermal stress of dairy cows
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008599" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008599 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zmírnění teplotních stresů u dojnic
Original language description
Ventilací chladnějšího vzduchu se ochladí tělo dojnice o 1,6 K za dobu 10 až 20 minut. Evaporačním ochlazováním se dosáhne ochlazení až o 4 K. Je nutné zvýšit přídavek minerálních látek o 25 %.
Czech name
Zmírnění teplotních stresů u dojnic
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006313" target="_blank" >EP0960006313: Improving and optimization of rearing and production environment for animals.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Volume of the periodical
5
Issue of the periodical within the volume
7-8
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
69-70
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—