Meateness of small pigs, gilts and barrows according to the EUROP evaluation system and according to the share of main meat parts
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008611" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008611 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zmasilost vepříků, prasniček a kanečků podle EUROP systému hodnocení a podílu hlavních masitých částí
Original language description
Výčet problémů ovlivňujících současný stav českého zemědělství. Příčiny nepříznivého ekonomického stavu českého chovatelství.
Czech name
Zmasilost vepříků, prasniček a kanečků podle EUROP systému hodnocení a podílu hlavních masitých částí
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006313" target="_blank" >EP0960006313: Improving and optimization of rearing and production environment for animals.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Volume of the periodical
5
Issue of the periodical within the volume
10
Country of publishing house
DE - GERMANY
Number of pages
1
Pages from-to
72
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—