Dietary effects on the environment of rumen, bacterial fermentation and performance of dairy cows
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008684" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008684 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic
Original language description
V článku se diskutuje o významu vlákniny, cukrů a škrobů z jednotlivých krmiv pro rychlost a výsledky bachorové fermentace a jsou uvedeny výhody různých technik krmení.
Czech name
Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006339" target="_blank" >EP0960006339: Optimalization of feeding technique of high - yielding dairy cows</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
30-31
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—