Rational methods of detraction from consumption energy for production of agriculture products for food and non food using in the Czech Republic for achievement of high level in EU
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008740" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008740 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Racionální způsoby snižování spotřeby energie na výrobu zemědělských produktů pro potravinářské i nepotravinářské využití v ČR k dosažení úrovně v EU
Original language description
Jedná se o návrh VÚŽV pro NAZV, jehož cílem je vytvořit soustavu racionálních metod vedoucích ke snížení spotřeby energie, na výrobu zemědělských produktů. Tyto produkty se podílejí na celkové výměře zemědělské půdy nebo na konečném živočišném produktu v
Czech name
Racionální způsoby snižování spotřeby energie na výrobu zemědělských produktů pro potravinářské i nepotravinářské využití v ČR k dosažení úrovně v EU
Czech description
—
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006502" target="_blank" >EP0960006502: Transportation and Storage Optimalization in Agricultural Enterprise</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Number of pages
20
Publisher name
VÚŽV
Place of publication
Praha-Uhříněves
UT code for WoS book
—