The actual state, prospects and preconditions for food machinery production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F00%3A00000002" target="_blank" >RIV/00027022:_____/00:00000002 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Současný stav, možnosti a předpoklady potravinářského strojírenství
Original language description
Stroje a zařízení pro potravinářskou výrobu setávají z velkého počtu druhů a typů. Výroba těchto strojů vyžaduje náročnou strojní technologii a přesnost. Tuzemská výroba této techniky má dlouholetou tradici. Dodávána a exportována byla zejména zařízení pro cukrovary, pivovary, mlékárny, lihovary atd. Jsou zvažovány podmínky pro další rozvoj výroby těchto zařízení v České republice vpříštích letech. Se zřetelem na ekonomické změny i na dostatečné dosavadní zkušenosti s jejich výrobou se předpokládá v budoucnu příznivý vývoj. To se týká strojů a zařízení určených jak pro menší potravinářské firmy, tak i pro průmyslové závody. Dobrý výhled se předpokládá i pro výrobu speciálních zařízenía pro služby související s kompletací a montáží strojních linek.
Czech name
Současný stav, možnosti a předpoklady potravinářského strojírenství
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2000
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—