Gluten-free diet and the situation in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P002317" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P002317 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Gluten-free diet and the situation in the Czech Republic
Original language description
The aim of the presentation was to show the real situation concerning gluten-free diet and control system in the Czech Republic.New research project focused on gluten-free foods and their analysis was presented as well.
Czech name
Bezlepková dieta a situace v České republice
Czech description
Cílem prezentace bylo seznámit se situací týkající se bezlepkové diety a systému kontroly bezlepkových potravin v České republice. Dále byl přestaven nový projekt zaměřený na bezlepkové potraviny a jejich analýzu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analysis of gluten and quality monitoring of gluten - free raw materials and foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings of the 17 th Meeting Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity
ISBN
3-928921-87-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
135-138
Publisher name
Verlag Wissenshcaftliche Scripten
Place of publication
Zwickau
Event location
Londýn
Event date
Jan 1, 2002
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—