Validation of immunochemical methods for identification of animal raw materials in thermal treated food products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A8P007123" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:8P007123 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách
Original language description
Byly validovány soupravy ELISA pro identifikaci drůbežího masa v tepelně opracovaných masných výrobcích.
Czech name
Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách
Czech description
Byly validovány soupravy ELISA pro identifikaci drůbežího masa v tepelně opracovaných masných výrobcích.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
261-265
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 24, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—