New technology for processing of egg products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A995720" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:995720 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti
Original language description
Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti
Czech name
Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti
Czech description
Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QE1026" target="_blank" >QE1026: New technology for processing of egg products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
2004-15356
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
Jul 24, 2004
Owner name
příjemci
Method of use
—
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence