All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

New technology for processing of egg products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A995720" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:995720 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti

  • Original language description

    Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti

  • Czech name

    Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti

  • Czech description

    Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti

Classification

  • Type

    P - Patent

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QE1026" target="_blank" >QE1026: New technology for processing of egg products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    2004-15356

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

    Jul 24, 2004

  • Owner name

    příjemci

  • Method of use

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence