Winterova R., Mikulikova R.: Assesment content higher alcohols and esters of fatty acids in fruit spirits by methods GC/FID and GC/MSD
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3AE0004141" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:E0004141 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/25154648:_____/06:E0004141 RIV/69525137:_____/06:E0004141 RIV/49971361:_____/06:E0004141
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení obsahu vyšších alkoholů a esterů mastných kyselin v ovocných destilátech metodou GC/FID a GC/MSD.
Original language description
Práce byla zpracováním dílčích výsledků markerů z celého souboru dat pro zjištování autentičnosti ovocných destilátů . Práce byla zaměřena na stanovení vyšších alkoholů, esterů mastných kyselin a aromatických látek v třešňovicích. Stanovení markerů byloanalyzováno metodou plynové chromatografie GC/FID a GC/MSD způsobem přímého nástřiku nebo využitím mikroextrakce SPME.
Czech name
Stanovení obsahu vyšších alkoholů a esterů mastných kyselin v ovocných destilátech metodou GC/FID a GC/MSD.
Czech description
Práce byla zpracováním dílčích výsledků markerů z celého souboru dat pro zjištování autentičnosti ovocných destilátů . Práce byla zaměřena na stanovení vyšších alkoholů, esterů mastných kyselin a aromatických látek v třešňovicích. Stanovení markerů byloanalyzováno metodou plynové chromatografie GC/FID a GC/MSD způsobem přímého nástřiku nebo využitím mikroextrakce SPME.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3288" target="_blank" >QF3288: The formation of markers database for determination of the genuineness and authenticity of fruit spirits.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků-37.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin,Skalský Dvůr 29.-31.5.2006, 276- 278, ISS
ISBN
ISSN 1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
276-278
Publisher name
VÚPP, ČSCH
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—