Rutin - effective component of functional foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P006926" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P006926 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Rutin - effective component of functional foods
Original language description
The aim of the study was the application of dried buckwheat top into various food products, for example bread, roll, gingerbread, poppy-seed cake and dry side dish.
Czech name
Rutin - významná složka funkčních potravin
Czech description
Cílem práce bylo využití sušené pohankové natě jako přídavek do různých potravin, například chléb, rohlíky,perník, makovec a příloha.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Food and food supplemets development on the base of cereals</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
—
Carrier ID
—