New preservation technologies of foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P008348" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P008348 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nové technologie konzervace potravin
Original language description
V rámci přednášky byly presentovány technologie, které jsou předmětem řešení projektu NovelQ. Pozornost byla věnována vysokotlaké pasteraci, vysokonapěťovým pulzům a chladné plazmě.
Czech name
Nové technologie konzervace potravin
Czech description
V rámci přednášky byly presentovány technologie, které jsou předmětem řešení projektu NovelQ. Pozornost byla věnována vysokotlaké pasteraci, vysokonapěťovým pulzům a chladné plazmě.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
R - Projekt Ramcoveho programu EK
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Procesní a zpracovatelská technika 2007, Fakulta strojní ČVUT na CD
ISBN
978-80-01-03882-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
67
Pages from-to
1-67
Publisher name
Strojní fakulta ČVUT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2007
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—