Prediction of the average surface heat transfer coefficient after placing the model foodstuffs into the vertical display cabinet
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A9P000239" target="_blank" >RIV/00027022:_____/08:9P000239 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/68407700:21220/08:00156846
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Prediction of the average surface heat transfer coefficient after placing the model foodstuffs into the vertical display cabinet
Original language description
The paper deals with average surface heat transfer coefficients after placing the model of food into the vertical display cabinet.
Czech name
Predikce průměrného součinitele přestupu tepla při vložení modelových potravin do svislé obchodní vitríny
Czech description
Článek se zabývá predikcí průměrného součinitele přestupu tepla při vložení modelových potravin do svislé obchodní vitríny.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
26
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
11
Pages from-to
—
UT code for WoS article
000257233100006
EID of the result in the Scopus database
—