Changes in selected vitamins, microorganism counts, and sensory quality during storage of pressurised sprouted seed of alfalfa (Medicago sativa L.)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A9P000453" target="_blank" >RIV/00027022:_____/08:9P000453 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Changes in selected vitamins, microorganism counts, and sensory quality during storage of pressurised sprouted seed of alfalfa (Medicago sativa L.)
Original language description
The aim of this study was to examine the changes of nutritional and sensory quality of sprouted alfalfa seed treated by high pressure, that take place during storage.
Czech name
Změny ve vybraných vitaminech, počtech mikroorganismů a senzorické kvality během skladování naklíčených semen vojtěšky (Medicago sativa L.)
Czech description
Cílem studie bylo sledovat změny nutriční a senzorické kvality naklíčených semen vojtěšky ošetřených vysokým tlakem, ke kterým dochází během skladování.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3287" target="_blank" >QF3287: Functional foods from vegetables and fruit and other agricultural products treated with high pressure technology</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
23
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
—
UT code for WoS article
000234435200005
EID of the result in the Scopus database
—