The additive for enhancing the efficiency of fermentation production of ethanol
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F10%3A00000212" target="_blank" >RIV/00027022:_____/10:00000212 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přísada pro zvýšení efektivnosti fermentační produkce ethanolu
Original language description
Předmětem ochrany v užitném vzoru je rostlinná přísada, která zrychluje přeměnu cukerného substrátu na ethanol fermentačním způsobem a umožňuje zvýšení objemu produkce ethanolu. Tato přísada je představována sušenou pohankovou natí, vodným extraktem ze sušené pohankové natě nebo izolovaným rutinem ze sušené pohankové natě.
Czech name
Přísada pro zvýšení efektivnosti fermentační produkce ethanolu
Czech description
Předmětem ochrany v užitném vzoru je rostlinná přísada, která zrychluje přeměnu cukerného substrátu na ethanol fermentačním způsobem a umožňuje zvýšení objemu produkce ethanolu. Tato přísada je představována sušenou pohankovou natí, vodným extraktem ze sušené pohankové natě nebo izolovaným rutinem ze sušené pohankové natě.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
20672
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence