All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Bread containing 80% barley flour with different maturation time.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F14%3A00000531" target="_blank" >RIV/00027022:_____/14:00000531 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Chléb s obsahem 80% ječné mouky s různou dobou zrání.

  • Original language description

    Dne 12. 12. 2014 bylo v rámci řešeného výzkumného úkolu QJ1210257 provedeno ověření technologického postupu(ověřená technologie) výroby tří typů chlebů s obsahem 80% ječné mouky s různou dobou zrání.

  • Czech name

    Chléb s obsahem 80% ječné mouky s různou dobou zrání.

  • Czech description

    Dne 12. 12. 2014 bylo v rámci řešeného výzkumného úkolu QJ1210257 provedeno ověření technologického postupu(ověřená technologie) výroby tří typů chlebů s obsahem 80% ječné mouky s různou dobou zrání.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210257" target="_blank" >QJ1210257: Improvement of nutritional, dietetic and sensory properties of domestic, alternative and small-scale cereals and their mill products by technological processes with use of fermentative effect of lactic acid bacteria.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    OT 340

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Smlouva o využití výsledků výzkumu IREKS ENZYMA s.r.o. , IČ 15527212,se sídlem Kšírova 257, 619 00 Brno a Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., se sídlem Radiová 7, 102 31 Praha 10

  • Economical parameters

    Zvýšení obratu o 0,5 %.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    00027022

  • Owner name

    VÚPP, v.v.i.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page