A food product based on beans
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000702" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000702 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Potravinářský výrobek na bázi fazolí
Original language description
Klíčením fazolí munga byl snížen obsah alfa-galaktosidů a dalších antinutričních látek, tudíž výrobek je lépe stravitelný. Klíčením semen fazolí munga dojde k nárůstu vitamínů. Následná fermentace prodlouží trvanlivost výrobků díky snížení pH.
Czech name
Potravinářský výrobek na bázi fazolí
Czech description
Klíčením fazolí munga byl snížen obsah alfa-galaktosidů a dalších antinutričních látek, tudíž výrobek je lépe stravitelný. Klíčením semen fazolí munga dojde k nárůstu vitamínů. Následná fermentace prodlouží trvanlivost výrobků díky snížení pH.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1610202" target="_blank" >QJ1610202: The development of novel crops to produce of food products with higher nutritional value</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
31250
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha , v.v.i., Praha 10, Hostivař
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence