All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A rapeseed native protein for use in the food industry

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3AN0000002" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:N0000002 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10267245&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Milo%C5%A1%20Beran&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10267245&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Milo%C5%A1%20Beran&s_naze=&s_anot=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Řepková nativní bílkovina pro použití v potravinářském průmyslu

  • Original language description

    Řešení se týká sušené částečně separované bílkoviny z výlisků brukve řepky olejky (Brassica napus subsp.napus). Ekvivalentní produkt, sušený na sprejové sušárně, je nezbytnou součástí celé řady bezlepkových produktů. V těchto produktech má tvořit rozhodující složku, upravující organoleptické vlastnosti a tedy i kvalitu pečiva.

  • Czech name

    Řepková nativní bílkovina pro použití v potravinářském průmyslu

  • Czech description

    Řešení se týká sušené částečně separované bílkoviny z výlisků brukve řepky olejky (Brassica napus subsp.napus). Ekvivalentní produkt, sušený na sprejové sušárně, je nezbytnou součástí celé řady bezlepkových produktů. V těchto produktech má tvořit rozhodující složku, upravující organoleptické vlastnosti a tedy i kvalitu pečiva.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TA04010762" target="_blank" >TA04010762: Improving the quality of gluten-free pastries by new sources of proteins</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    30339

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence