A rapeseed native protein for use in the food industry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3AN0000002" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:N0000002 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10267245&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Milo%C5%A1%20Beran&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10267245&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Milo%C5%A1%20Beran&s_naze=&s_anot=</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Řepková nativní bílkovina pro použití v potravinářském průmyslu
Original language description
Řešení se týká sušené částečně separované bílkoviny z výlisků brukve řepky olejky (Brassica napus subsp.napus). Ekvivalentní produkt, sušený na sprejové sušárně, je nezbytnou součástí celé řady bezlepkových produktů. V těchto produktech má tvořit rozhodující složku, upravující organoleptické vlastnosti a tedy i kvalitu pečiva.
Czech name
Řepková nativní bílkovina pro použití v potravinářském průmyslu
Czech description
Řešení se týká sušené částečně separované bílkoviny z výlisků brukve řepky olejky (Brassica napus subsp.napus). Ekvivalentní produkt, sušený na sprejové sušárně, je nezbytnou součástí celé řady bezlepkových produktů. V těchto produktech má tvořit rozhodující složku, upravující organoleptické vlastnosti a tedy i kvalitu pečiva.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TA04010762" target="_blank" >TA04010762: Improving the quality of gluten-free pastries by new sources of proteins</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Patent/design ID
30339
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence