Waste products of kitchen onion as a source of antioxidants in meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000072" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000072 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://khbp-nitra.webnode.sk/news/xv-vedecka-konferencia-s-medzinarodnou-ucastou-bezpecnost-a-kontrola-potravin/" target="_blank" >https://khbp-nitra.webnode.sk/news/xv-vedecka-konferencia-s-medzinarodnou-ucastou-bezpecnost-a-kontrola-potravin/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Odpadní produkty cibule kuchyňské jako zdroj antioxidantů v masných výrobcích
Original language description
Obsahem přednášky byla tématika využití odpadů z cibule kuchyňské jako zdroje antioxidantů v masných výrobcích.
Czech name
Odpadní produkty cibule kuchyňské jako zdroj antioxidantů v masných výrobcích
Czech description
Obsahem přednášky byla tématika využití odpadů z cibule kuchyňské jako zdroje antioxidantů v masných výrobcích.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1610324" target="_blank" >QJ1610324: The study of traditional and new crops as sources antioxidants and other healthful nutrients and their use in food production.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů