High hydrostatic pressure treatment as a new approach to extend the shelf-life of unfiltered beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A1015" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:1015 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://ehprg2019.org/components/com_rsform/uploads/5ca61953d7487-Dostalek_EHPRG_2019_abstract.pdf" target="_blank" >https://ehprg2019.org/components/com_rsform/uploads/5ca61953d7487-Dostalek_EHPRG_2019_abstract.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
High hydrostatic pressure treatment as a new approach to extend the shelf-life of unfiltered beer
Original language description
Úprava vysokým hydrostatickým tlakem jako nový přístup k prodloužení trvanlivosti nefiltrovaného piva.
Czech name
High hydrostatic pressure treatment as a new approach to extend the shelf-life of unfiltered beer
Czech description
Úprava vysokým hydrostatickým tlakem jako nový přístup k prodloužení trvanlivosti nefiltrovaného piva.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů