Workshop about monitoring of fish and fish products on market in the Czech Republic, health benefits and risk, possibilities of fish adulteration and world trends.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A1016" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:1016 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop o monitorování trhu ryb a rybích výrobků v ČR, zdravotním benefitu a riziku, možnosti falšování ryb a světovém trendu
Original language description
Uspořádání workshopu zaměřeného na výskyt a dostupnost mořských a sladkovodních ryb, popř. rybích výrobků na trhu v ČR, přínos a riziko ryb pro spotřebitele a světové trendy v této oblasti.
Czech name
Workshop o monitorování trhu ryb a rybích výrobků v ČR, zdravotním benefitu a riziku, možnosti falšování ryb a světovém trendu
Czech description
Uspořádání workshopu zaměřeného na výskyt a dostupnost mořských a sladkovodních ryb, popř. rybích výrobků na trhu v ČR, přínos a riziko ryb pro spotřebitele a světové trendy v této oblasti.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
10608 - Biochemistry and molecular biology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910231" target="_blank" >QK1910231: New approaches for the proof of fish meat adulteration using genomic DNA</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
38
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce