All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Verified technology of broccoli and white radish seeds germination

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A884" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:884 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.vupp.cz" target="_blank" >http://www.vupp.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Ověřená technologie klíčení semen brokolice a bílé ředkve

  • Original language description

    Klíčení semen brokolice a bílé ředkve musí být provedeno takovým způsobem, aby došlo dosažení co nejvyššího obsahu sulforafanu v tzv. ostrých vzorcích směsi, která bude podávána autistickým dětem v rámci klinického testu.

  • Czech name

    Ověřená technologie klíčení semen brokolice a bílé ředkve

  • Czech description

    Klíčení semen brokolice a bílé ředkve musí být provedeno takovým způsobem, aby došlo dosažení co nejvyššího obsahu sulforafanu v tzv. ostrých vzorcích směsi, která bude podávána autistickým dětem v rámci klinického testu.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910264" target="_blank" >QK1910264: Food with high content of sulforaphane</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    ZTECH-VÚPP-1910264-2

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Ověřená technologie umožňuje získat klíčky brokolice a bílé ředkve jako surovinu, která po úpravách definovaných ověřenou technologií ZTECH-VÚPP-1910264-1 zajistí vysoký obsah sulforafanu ve výsledném produktu.

  • Economical parameters

    Ověřená technologie je výsledkem řešení projektu podporovaného Národní agenturou pro zemědělský výzkum (NAZV) a je financována z 100%. Proto jsou výsledky řešení poskytovány zdarma.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    00027022

  • Owner name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)

  • Licence fee requirement

  • Web page

    www.vupp.cz