KEY, KEY, KEY, or cook from sprouted legumes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A890" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:890 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vyzivaspol.cz/publikace/e-publikace/" target="_blank" >http://www.vyzivaspol.cz/publikace/e-publikace/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
KLÍČÍM, KLÍČÍŠ, KLÍČÍME, aneb vaříme z naklíčených luštěnin
Original language description
Čtenář se z knihy dozví informace o klíčení, klíčících zařízeních, u každého receptu je fotografie a tabulka s nutriční hodnotou pokrmu. Kuchařka obsahuje další kulinární tipy a rady nejenom o luštěninách.
Czech name
KLÍČÍM, KLÍČÍŠ, KLÍČÍME, aneb vaříme z naklíčených luštěnin
Czech description
Čtenář se z knihy dozví informace o klíčení, klíčících zařízeních, u každého receptu je fotografie a tabulka s nutriční hodnotou pokrmu. Kuchařka obsahuje další kulinární tipy a rady nejenom o luštěninách.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: New processes of production of functional cereal and dairy foods and functional beverages with content of bioactive ingredients from selected vegetable and animal agricultural commodities and with probiotics and procedures for their quality estimation.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-86909-99-8
Number of pages
59
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—