Sugar in food - a reason to be aware of?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1125" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1125 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Cukr v potravinách – důvod k obavám?
Original language description
Přednáška pro odbornou i laickou veřejnost týkající se cukru v potravinách objasňuje, co vlastně cukr je, kde všude jej můžeme najít a jakým se stravovat, abychom jeho přísun omezili.
Czech name
Cukr v potravinách – důvod k obavám?
Czech description
Přednáška pro odbornou i laickou veřejnost týkající se cukru v potravinách objasňuje, co vlastně cukr je, kde všude jej můžeme najít a jakým se stravovat, abychom jeho přísun omezili.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů