Symposium on New Directions of Food Production and Evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3AN0000011" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:N0000011 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.czechfoodchem.cz" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin představuje tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů, a to jak z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, tak výrobní praxe. Je organizováno Odbornou skupinou pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické a Ústavem analýzy potravin a výživy Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Spolupořadateli jsou rovněž Česká zemědělská univerzita v Praze a Výzkumný ústav potravinářský Praha.
Czech name
Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
—
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
on-line
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
100
Foreign attendee count
10
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce