Educational excursion of higher vocational school students
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3A1178" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:1178 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vzdělávací exkurze studentů vyšší odborné školy
Original language description
V rámci vzdělávacího exkurze byli studenti seznámeni se základy senzorické analýzy. V rámci praktické výuky studenti hodnotili vybrané organoleptické vlastnosti okurek ve sladkokyselém nálevu stupnicovou metodou a pořadovým testem. Dále si studenti vyzkoušeli rozpoznávání čtyř základních chutí a otestovali své schopnosti rozlišit intenzitu červené barvy.
Czech name
Vzdělávací exkurze studentů vyšší odborné školy
Czech description
V rámci vzdělávacího exkurze byli studenti seznámeni se základy senzorické analýzy. V rámci praktické výuky studenti hodnotili vybrané organoleptické vlastnosti okurek ve sladkokyselém nálevu stupnicovou metodou a pořadovým testem. Dále si studenti vyzkoušeli rozpoznávání čtyř základních chutí a otestovali své schopnosti rozlišit intenzitu červené barvy.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastructure for Promoting Metrology in Food and Nutrition in the Czech Republic</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů