Use of plant homogenates to reduce added sugar content in flavored fermented milk products.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000030" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000030 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.czechfoodchem.cz" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Použití rostlinných homogenátů na snížení obsahu přidaného cukru v ochucených fermentovaných mléčných výrobcích.
Original language description
Na dosažení snížení obsahu cukru v ochucených fermentovaných mléčných výrobcích byly využity rostlinné homogenáty květů.
Czech name
Použití rostlinných homogenátů na snížení obsahu přidaného cukru v ochucených fermentovaných mléčných výrobcích.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků, 50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2022, 23. - 25. 5. 2022
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
VŠCHT a VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2022
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—