Evaluation of the model recipe according to the EuroFIR methodology for the National Food Database. Documentation of preparation and nutritional evaluation of fruit puree. Report on the fulfillment of order No. 82/1/22/1010.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000035" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000035 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení modelové receptury podle metodiky EuroFIR pro Národní databázi potravin. Dokumentace přípravy a nutriční hodnocení ovocného protlaku. Zpráva z plnění objednávky č. 82/1/22/1010.
Original language description
Pro Národní databázi potravin byla připravena a hodnocena z hlediska nutričního obsahu modelová receptura podle metodiky EuroFIR. Byl hodnocen připravený ovocný protlak.
Czech name
Hodnocení modelové receptury podle metodiky EuroFIR pro Národní databázi potravin. Dokumentace přípravy a nutriční hodnocení ovocného protlaku. Zpráva z plnění objednávky č. 82/1/22/1010.
Czech description
—
Classification
Type
V<sub>utaj</sub> - Research report containing classified information
CEP classification
—
OECD FORD branch
10620 - Other biological topics
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
17
Place of publication
Praha
Publisher/client name
ÚZEI
Version
—