Low-FODMAP diet and its risks
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000040" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000040 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-2-2022/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-2-2022/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Low-FODMAP dieta a její rizika
Original language description
Low-FODMAP dieta je krátkodobě doporučena při trávících potížích. Na určité období dojde k vynechání potravin obsahujících FODMAP a po upravení problémů se znovu zavádějí do stravy.
Czech name
Low-FODMAP dieta a její rizika
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
77
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
2-5
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—