50th Symposium on new trends in food production and evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000063" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000063 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.czechfoodchem.cz2" target="_blank" >http://www.czechfoodchem.cz2</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
organizování Sympozia o nových směrech výroby a hodnocení potravin, přednášky, postery
Czech name
50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
—
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
69
Foreign attendee count
4
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce