Experience with the determination of allergens by the ELISA method.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000037" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000037 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zkušenosti se stanovením alergenů ELISA metodou.
Original language description
Prezentace shrnula zkušenosti se stanovením obsahu různých potravinových alergenů v potravinách na trhu doporučenými ELISA metodami. Seminář Analýza potravín 2024, 20.9.2024 Bratislava, Slovenská národní galerie
Czech name
Zkušenosti se stanovením alergenů ELISA metodou.
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů