We ferment vegetables, fermentation step by step.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000059" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000059 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027022:_____/24:N0000093
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvasíme zeleninu, fermentace krok za krokem
Original language description
Workshop proběhl 6. 10 .2024 v Muzeu Říčany a byl zaměřen na fermentaci různých druhů zeleniny s praktickou ukázkou.
Czech name
Kvasíme zeleninu, fermentace krok za krokem
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Muzeum Říčany
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
20
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce