Gluten-free cookies withou flour, with fiber and lower sugar content
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F24%3AN0000090" target="_blank" >RIV/00027022:_____/24:N0000090 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027162:_____/21:N0000199
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.gov.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/42224&plang=CS" target="_blank" >https://isdv.upv.gov.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/42224&plang=CS</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bezlepkové cookies bez mouky, s vlákninou a nižším obsahem cukru
Original language description
Technické řešení se týká receptury na bezlepkové cookies bez mouky, s vlákninou a nižším obsahem cukru.
Czech name
Bezlepkové cookies bez mouky, s vlákninou a nižším obsahem cukru
Czech description
—
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LM2023064" target="_blank" >LM2023064: Infrastructure for Promoting Metrology in Food and Nutrition in the Czech Republic</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
38158
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu,v.v.i.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence