Investigation of odour reduction in production of farm compost.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027031%3A_____%2F02%3A00000038" target="_blank" >RIV/00027031:_____/02:00000038 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výzkum omezení zápachu při výrobě faremního kompostu.
Original language description
Nová pravidla pro nakládání s odpady, která platí od ledna roku 2002, a zejména potom pravidla pro nakládání s odpady rostlinného původu budou ještě více nutit producenty rostlinných zbytků - zbytkové biomasy k používání vhodných technologií umožňujícíchpřeměnu této hmoty na dále využitelnou surovinu.Mezi takové technologie právě patří technologický proces kompostování, který umožňuje přeměnit zbytkovou biomasu na kvalitní organické hnojivo s vysokým podílem humusu - surovinu dále velmi dobře využitelnou.
Czech name
Výzkum omezení zápachu při výrobě faremního kompostu.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
DI - Pollution and air control
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD0008" target="_blank" >QD0008: Decrease of ammonia emissions in pig and poultry breeding technologies in order to decrease the negative effect on environment</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Technika v procesech trvale udržitelného hospodaření a produkce be zpečných potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
248-255
Publisher name
Mendelova univerzita
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Sep 11, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—