ELECTROCHEMICALLY ACTIVATED WATER USE FOR DISINFECTION OF CHICKENS KEPT FOR MEAT HOUSES
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027031%3A_____%2F11%3A2R000339" target="_blank" >RIV/00027031:_____/11:2R000339 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
VYUŽITÍ ELEKTROCHEMICKY AKTIVOVANÉ VODY PŘI DEZINFEKCI STÁJOVÝCH OBJEKTŮ PRO CHOV KUŘAT NA MASO
Original language description
Metodika poskytuje chovatelům drůbeže a dalším zájemcům ze zemědělské praxe informace o postupu preventivní dezinfekce stájových objektů pro chov kuřat na maso s využitím produktu technologie ECA, registrovaného v ČR jako VertEsprit ANK. Součástí metodiky jsou i základní informace o zařízení Envirolyte?, které produkty technologie ECA vyrábí a ekonomické zhodnoceni využití elektrochemicky aktivované vody při dezinfekci výkrmové haly s projektovanou kapacitou 47 880 ks kuřat chovaných na maso.
Czech name
VYUŽITÍ ELEKTROCHEMICKY AKTIVOVANÉ VODY PŘI DEZINFEKCI STÁJOVÝCH OBJEKTŮ PRO CHOV KUŘAT NA MASO
Czech description
Metodika poskytuje chovatelům drůbeže a dalším zájemcům ze zemědělské praxe informace o postupu preventivní dezinfekce stájových objektů pro chov kuřat na maso s využitím produktu technologie ECA, registrovaného v ČR jako VertEsprit ANK. Součástí metodiky jsou i základní informace o zařízení Envirolyte?, které produkty technologie ECA vyrábí a ekonomické zhodnoceni využití elektrochemicky aktivované vody při dezinfekci výkrmové haly s projektovanou kapacitou 47 880 ks kuřat chovaných na maso.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH92195" target="_blank" >QH92195: Utilization of selected nanotechnologies for design and verification of the best available techniques (BAT) in agricultural activities</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
Certifikovaná metodika QH92195/1
Regulation ID
76/2002 Sb.
Technical parameters
Osvědčení č. 10/2011
Economical parameters
Úspory nákladů na spotřebu konvenčních desinfekčních prostředků ve výši 4,2 mil. Kč ročně.
Certification body designation
Ministerstvo zemědělství ČR Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny Odbor bezpečnosti potravin Těšnov 17, 117 05 Praha 1
Date of certification
—
Method of use
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů