Probiotic preparation for poultry and its use
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F22%3AN0000139" target="_blank" >RIV/00027162:_____/22:N0000139 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PT/2021-199&plang=CS" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PT/2021-199&plang=CS</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Probiotický přípravek pro drůbež a jeho použití
Original language description
Předkládané řešení poskytuje probiotický přípravek pro drůbež, který obsahuje jako účinnou složku směs bakterií Bacteroides caecicola, Bacteroides caecigallinarum, Megasphaera sp. a Mediterranea sp. Přípravek je určen pro léčebné či preventivní zlepšení fyziologických vlastností střevního traktu drůbeže. Po orální aplikaci přípravek zvyšuje odolnost k infekci Salmonella.
Czech name
Probiotický přípravek pro drůbež a jeho použití
Czech description
—
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
—
OECD FORD branch
40301 - Veterinary science
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EF16_025%2F0007404" target="_blank" >EF16_025/0007404: Gut microbiota with probiotic potential for animal health and welfare</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
309 378
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
Sep 7, 2022
Owner name
Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., Brno Medlánky, CZ
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence