Transformation of the legislation and the quality of raw milk.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F99%3A00000046" target="_blank" >RIV/00027162:_____/99:00000046 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Transformace legislativy a jakost syrového mléka.
Original language description
Kvalita syrového mléka v prvovýrobě je v České republice velmi dobrá. Jeho mikrobiální kontaminace vzniká během sběru a transportu k mlékárenskému zpracování. Nadlimitní byl počet koliformních bakterií. Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes a Escherichia coli byly rovněž přítomny.
Czech name
Transformace legislativy a jakost syrového mléka.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GJ - Diseases and animal vermin, veterinary medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—