The Content of Trans Fatty Acids in Foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00064173%3A_____%2F99%3A00000122" target="_blank" >RIV/00064173:_____/99:00000122 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah trans forem mastných kyselin v potravinách
Original language description
Autoři uvádějí přehled zastoupení trans izomerů mastných kyselin v některých potravinách živočišného původu (máslo, sádlo) a v parciálně ztužených tucích, resp. potravinářských výrobcích, které je obsahují.
Czech name
Obsah trans forem mastných kyselin v potravinách
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
FB - Endocrinology, diabetology, metabolism, nutrition
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/IZ3616" target="_blank" >IZ3616: Trans fatty acids in food, in human subcutaneous fat,plasma and human milk.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Metabolické dny - sborník prací vědeckého kongresu s mezinárodní účastí
ISBN
80-238-4117-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
MAIL, graf.studio s.r.o.
Place of publication
Plzeň
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—