Nutrition and Immunity: Nutritional elements and Immunity.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00064203%3A_____%2F03%3A00000043" target="_blank" >RIV/00064203:_____/03:00000043 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výživa a imunita II. Složky výživy ve vztahu k imunitě.
Original language description
Článek je druhý v sérii článků o výživě a imunitě. Tato část pojednává o jednotlivých složkách výživy, jejich vlivu na imunitu, zvláště se věnuje těmto interakcím v oblasti cukrů, tuků, bílkovin a stopových prvků.
Czech name
Výživa a imunita II. Složky výživy ve vztahu k imunitě.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EC - Immunology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Diabetologie, metabolismus, endokrinologie, výživa
ISSN
1211-9326
e-ISSN
—
Volume of the periodical
6
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
217-221
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—