The effect of hypoallergenic diagnostic diet on the intensity of inflammation, pruritus and aleeplesness
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00179906%3A_____%2F12%3A10127720" target="_blank" >RIV/00179906:_____/12:10127720 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00216208:11150/12:10127720
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv diagnostické hypoalergenní diety u pacientů s atopickým ekzémem na intenzitu zánětu, svědění a nespavost
Original language description
Článek se zabývá významem diagnostické hypoalergenní diety u pacientů s atopickým ekzémem na intenzitu zánětu, svědění a nespavosti. Tato dieta může být doporučena jako přechodné léčebné opatření u pacientů se středně těžkou a těžkou formou tohoto onemocnění.
Czech name
Vliv diagnostické hypoalergenní diety u pacientů s atopickým ekzémem na intenzitu zánětu, svědění a nespavost
Czech description
Článek se zabývá významem diagnostické hypoalergenní diety u pacientů s atopickým ekzémem na intenzitu zánětu, svědění a nespavosti. Tato dieta může být doporučena jako přechodné léčebné opatření u pacientů se středně těžkou a těžkou formou tohoto onemocnění.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FO - Dermatology and venereology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Československá dermatologie
ISSN
0009-0514
e-ISSN
—
Volume of the periodical
87
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
93-97
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—