Suitability of dietary supplements usage from aspects of actual findings
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11140%2F08%3A00104266" target="_blank" >RIV/00216208:11140/08:00104266 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00669806:_____/08:00002242
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Účelnost užívání doplňků stravy z hlediska nových poznatků
Original language description
Doplňky potravy mají nahradit živiny, které ve výživě chybějí. Jejich množství nemá podstatně překročit doporučené denní dávky. V našich podmínkách je vhodné doplňovat antioxidační vitamíny, železo, vápník a hořčík.
Czech name
Účelnost užívání doplňků stravy z hlediska nových poznatků
Czech description
Doplňky potravy mají nahradit živiny, které ve výživě chybějí. Jejich množství nemá podstatně překročit doporučené denní dávky. V našich podmínkách je vhodné doplňovat antioxidační vitamíny, železo, vápník a hořčík.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FM - Hygiene
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2008
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—