Amaranth - Implementation of the European Research Area
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F01%3A00102130" target="_blank" >RIV/00216208:11150/01:00102130 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Amarant - uplatnění v evropských podmínkách
Original language description
Amarant - nutriční obohacení potravin o velmi hodnotnou bílkovinu, minerály, vlákninu, tuk s nenasycenými mastnými kyselinami a skvalenem.
Czech name
Amarant - uplatnění v evropských podmínkách
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
FB - Endocrinology, diabetology, metabolism, nutrition
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FB-C3%2F10" target="_blank" >FB-C3/10: The separation of the amaranth substrate and aplication of the active components for nutricion support and quality.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Hradec Králové
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
60
Foreign attendee count
6
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce