The Effect of Jasminic Acid on the Production of Flavonoids by the Culture Ononis arvensis L. in vitro
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11160%2F02%3A00005634" target="_blank" >RIV/00216208:11160/02:00005634 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv kyseliny jasmínové na produkci flavonoidů kulturou Jehlice rolní-Ononis arvensis L. in vitro
Original language description
Byl zjišťován vliv kys. jasmínové ve 3 koncentracích na produkci flavonoidů v kultuře Ononis arvensis in vitro. Nejvyš. vzrůst obsahu o 55 % vyvolala k. jasminova v konc. 1 g/l u kalus. kultury
Czech name
Vliv kyseliny jasmínové na produkci flavonoidů kulturou Jehlice rolní-Ononis arvensis L. in vitro
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FR - Pharmacology and apothecary chemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Česká a Slovenská Farmacie
ISSN
1210-7816
e-ISSN
—
Volume of the periodical
51
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
96-98
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—