Jewish cuisine: Tradition, modernization and (in)tolerance (the niveties of the 19 th century - 1938)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11240%2F07%3A00001196" target="_blank" >RIV/00216208:11240/07:00001196 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Židovská kuchyně: Tradice, modernizace a (in)tolerance (devadesátá léta 19. století - 1938)
Original language description
Studie analyzuje význam stravy v moderní české společnosti. Ten se z náboženského problému stal problémem tolerance, problémem sociálním a politickým.
Czech name
Židovská kuchyně: Tradice, modernizace a (in)tolerance (devadesátá léta 19. století - 1938)
Czech description
Studie analyzuje význam stravy v moderní české společnosti. Ten se z náboženského problému stal problémem tolerance, problémem sociálním a politickým.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
AC - Archaeology, anthropology, ethnology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Documenta pragensia
ISSN
0231-7443
e-ISSN
—
Volume of the periodical
XXV
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
11
Pages from-to
381-391
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—