All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

New method and apparatus for evaluation of bacterial regrowth potencial of bottled water

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11320%2F11%3A10109533" target="_blank" >RIV/00216208:11320/11:10109533 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Metoda a přístroj pro hodnocení potenciálu pomnožování bakterií v balené vodě

  • Original language description

    Nezávadnost a kvalita vyráběných a distribuovaných balených vod je zajišťována souborem legislativních požadavků a (nejen) z nich vyplývajících činností zajišťovaných výrobci a distributory. Požadavky na nezávadnost a kvalitu nejsou dané jen stanoveným okruhem mikrobiologických, biologických a fyzikálně-chemických ukazatelů a jejich limitů, ale do určité míry i ochranou zdroje vody, požadavky na povolené způsoby úpravy balených vod, povinně zavedeným systémem HACCP1 při výrobě, požadavky na obaly a v neposlední řadě i požadavky na způsob skladování balených vod.

  • Czech name

    Metoda a přístroj pro hodnocení potenciálu pomnožování bakterií v balené vodě

  • Czech description

    Nezávadnost a kvalita vyráběných a distribuovaných balených vod je zajišťována souborem legislativních požadavků a (nejen) z nich vyplývajících činností zajišťovaných výrobci a distributory. Požadavky na nezávadnost a kvalitu nejsou dané jen stanoveným okruhem mikrobiologických, biologických a fyzikálně-chemických ukazatelů a jejich limitů, ale do určité míry i ochranou zdroje vody, požadavky na povolené způsoby úpravy balených vod, povinně zavedeným systémem HACCP1 při výrobě, požadavky na obaly a v neposlední řadě i požadavky na způsob skladování balených vod.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    DJ - Pollution and water control

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    BALENÁ VODA ? zdravotní a hygienická hlediska 9. ročník

  • ISBN

    978-80-02-02324-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    12

  • Pages from-to

    39-50

  • Publisher name

    Česká vědeckotechnická vodohospodářská společnost a Státní zdravotní ústav

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    May 24, 2011

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article