Resveratrol in red wines from Moravia region
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F00%3A00030430" target="_blank" >RIV/00216224:14110/00:00030430 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Resveratrol v červených vínech z jihomoravských vinařských oblastí
Original language description
Metodou HPLC byl stanoven resveratrol v 19 vzorcích červěných vín produkovaných v jihomoravských vinařských oblastech.
Czech name
Resveratrol v červených vínech z jihomoravských vinařských oblastí
Czech description
Metodou HPLC byl stanoven resveratrol v 19 vzorcích červěných vín produkovaných v jihomoravských vinařských oblastech.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické Listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
94
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—