Nutrition basics for school canteen
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F14%3A00080015" target="_blank" >RIV/00216224:14110/14:00080015 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Základy výživy pro stravovací provozy
Original language description
Kniha je určena pracovníkům školních jídelen předškolního i základního vzdělávání. K hlavním cílům publikace patří osvojení si základní odborné terminologie používané v oblasti výživy a získání všeobecného přehledu v současných poznatcích správné výživy.
Czech name
Základy výživy pro stravovací provozy
Czech description
Kniha je určena pracovníkům školních jídelen předškolního i základního vzdělávání. K hlavním cílům publikace patří osvojení si základní odborné terminologie používané v oblasti výživy a získání všeobecného přehledu v současných poznatcích správné výživy.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
FM - Hygiene
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů