What to put on your plate? ? or the colourfulness according to the food pyramid
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F15%3A00084907" target="_blank" >RIV/00216224:14110/15:00084907 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Co si dát na talíř? ... aneb pestrost dle potravinové pyramidy
Original language description
Článek vychází z výzkumných poznatků projektu Pohyb a výživa (čj. MSMT-5488/2013-210). Informuje o současných výživových doporučeních a ukazuje možnosti využití obrazových výživových doporučení. Na příkladu Pyramidy výživy pro děti vysvětluje hlavní zásady správného stravování.
Czech name
Co si dát na talíř? ... aneb pestrost dle potravinové pyramidy
Czech description
Článek vychází z výzkumných poznatků projektu Pohyb a výživa (čj. MSMT-5488/2013-210). Informuje o současných výživových doporučeních a ukazuje možnosti využití obrazových výživových doporučení. Na příkladu Pyramidy výživy pro děti vysvětluje hlavní zásady správného stravování.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FM - Hygiene
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
70
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
66-68
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—