Wine and other Fermented Substances in the Religious Law and the History of Islam
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F13%3A00071202" target="_blank" >RIV/00216224:14210/13:00071202 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Víno a další fermentované látky v náboženském právu a dějinách islámu
Original language description
Vyžádaná přednáška se zabývala otázkou dichotomie mezi striktním zákazem požívání vína a alkoholu v islámském náboženském právu a realitou islámských dějin a kulinářské kultury ve středověku i současnosti.
Czech name
Víno a další fermentované látky v náboženském právu a dějinách islámu
Czech description
Vyžádaná přednáška se zabývala otázkou dichotomie mezi striktním zákazem požívání vína a alkoholu v islámském náboženském právu a realitou islámských dějin a kulinářské kultury ve středověku i současnosti.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
AA - Philosophy and religion
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů